HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Okashi édességbolt 5 5 26
Share | 

Okashi édességbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Ueshima Asuka

Female
Virgo Rat
Hozzászólások száma: 47
Registration date: 2009. Jan. 06.
Hírnév: 3

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTéma: Okashi édességbolt   Pént. Jún. 12, 2009 8:55 pm

Ez a kis édességboltocska a város közepén helyezkedik el, közel egy parkhoz. Nem túl nagy, de mégis telis-tele van cukorkával, csokoládéval, és más egyéb finom nyalánksággal. Az üzletvezető kedves, barátságos, és szereti a gyerekeket, néha még ingyen cukorkát is ajándékoz a hozzá betévedő lurkóknak.

Íme az Okashi édességbolt:

>>katt<<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ueshima Asuka

Female
Virgo Rat

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Pént. Jún. 12, 2009 9:17 pm

Kicsi szemecskéim korán felpattantak reggel, így volt időm mindent megcsinálni, ráadásul még Morci nénit is tudtam zaklatni egy sort, miután drága kapitányomtól engedélyt kértem, hogy had császkálhassak egy kicsit a környéken. Mikor megérkeztem az 5. osztag kapitányi irodájába, óvatosan benyitottam, és bekukucskáltam.
- Aki-chan, itt vagy?
Néztem a kapitány íróasztala felé, és vártam, hogy a tulajdonosa válaszoljon, majd miután ez megtörtént, beléptem, és egyenesen az asztalához táncikáltam. Szemeimet nagyra nyitottam, és pislogtam rá néhányat, amiből már lehetett sejteni, hogy akarok valamit.
- Aki-chan, ugye eljössz velem cukit venni? Mitsu-chant nem találtam.
Miután sikerült nagy nehezen rávennem, hogy kísérjen el az édességboltba, elindultunk. Útközben összetalálkoztunk Maki-channal is, aki mint mindig, most is cukorkával duggatta a többi tisztet. Épp sikerült kifogynia belőle, ezért úgy gondoltam, hogy elhívom őt is a cukiboltba. Természetesen nem kellett sokat győzködni, így folytathattuk tovább utunkat. Még volt néhány méter a boltig, de már akkor éreztem a cukorka édes, és hívogató illatát. Amint beléptünk az üzletbe, máris szemünk elé tárult Soul Society legfinomabb édességei. Csillogó szemmel tapadtam az egyik üvegfalnak, amik mögött katonás sorban álltak a finomabbnál finomabb sütik, és cukorral megpakolt kosárkák.
- Maki-chan, nééé~zd!
Mondtam arcomat belenyomva az üvegbe, ami már egyre nyálasabb lett.
- Aki-chan, ugye veszel nekem ilyet, meg ilyet, és ilyet. Ja, meg még kérek olyat, olyat, olyat és olyat.
Mutogattam végig az üzletben. Valószínűleg sikerült kiválasztanom a legdrágább édességeket, amiket az sem biztos, hogy meg kapok, de ettől függetlenül folyamatosan pislogtam Aki-chanra, hátha sikerül megenyhülnie, és vesz nekem néhányat a kiválasztottak közül.
- Maki-chan, te melyik cukorkát szeretnéd?
Ugráltam oda Maki-chanhoz, majd egy halk csilingelés jelezte, hogy megjelent az üzletvezető is.
- Miben segíthetek?
Kérdezte barátságosan a néni, miközben félszemmel minket, és Aki-chant figyelte.
Maki Kenta
4. Osztag
4. Osztag

Male
Capricorn Horse
Hozzászólások száma: 59
Registration date: 2009. May. 23.
Hírnév: 4

Karakterinformáció
Rang: 4. osztag 4. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Szomb. Jún. 13, 2009 11:52 am

Szokásomhoz híven, reggel hat órakor már az ágyamon ugrándoztam. Annyira elmerültem ebben a muris dologban, hogy sikerült popsival a földre érkeznem. Majdnem hüppögtem is egy sort, de szembe jutott, hogy én vagyok Maki Kenta, a 4. osztag legbátrabb shinigamija, így nekem nem szabad sírnom.
-Nagy fiú vagyok!-
Sajgó hátsóval cseréltem le macis pizsimet az egyenruhámra, amit mindig is utáltam. Sokszor volt olyan, hogy nyáron egy szál alsóban szaladgáltam végig, de mióta shinigami vagyok, ebben a fekete göncben kell megsülnöm. Mikor összekészülődtem, elszökdécseltem reggelizni. Aki-chan végre szerzett nekem mézes puffot, amit annyira de annyira szeretek. Ahogy beropogtattam a corn flakesemet, úgy gondoltam kimegyek egyet sétálgatni az osztag elé. Már úgyis régen jártam kint, mert tegnap bent, a kórtermeknél játszadoztam. Ahogy kisétálok, megpillantok az úton pár járőröző shinigamit. Az osztagunkból valók voltak, már ismertem őket, így vidáman odaszaladtam hozzájuk. Mivel úgy tűnt nagyon dolgoznak, ezért felébresztettem őket, nehogy a végén büntit kapjanak azért, mert szundiznak. Kicsit nyűgösen ébredtek, de mivel én tudom, hogy a reggelt ha egy incsi fincsi nyalókával kezdi az ember, akkor nagyon vidám napja lesz! Így ezzel a tudással mind a hármuknak nyomtam a szájába egy-egy nyalit. Egy almásat, egy epreset, és egy narancsosat. Mivel kicsit érdekes arcot vágtak így nagyokat kacagtam rajtuk, s én is úgy döntöttem, hogy nekiállok egy cukorkának. Nagy kutakodásba kezdtem az öltözékem zsebében. Igaz jó, hoyg nagy zsebe van a ruhámnak, de mikor kezdek elfogyni édességügyileg, nagyon nehezen kaparom össze az ügyesen elbújt cukorkát vagy csokit. Most viszont a nagy heves keresgetés közben sem találtam meg egy szem cukorkát sem! Először nem akartam elhinni, biztos voltam benne, hogy nemcsak az a pár nyalóka volt benne a zsebemben. Később eszembe jutott, hogy tegnap este kipakoltam, mert hadnagy néni elvitte a ruhámat a mosóba. Pedig nem is értem, miért zavarta az a pár fűfolt vagy piszok?
-Nyah most akkor mi lesz?-
Kezdtem el nagyon tanakodni magamban, s körbe körbe járkáltam. A felnőttek is ezt csinálják, ha nagyon gondolkoznak valamin, hátha ezzel eszembe jut nekem is egy ötlet. Nem is kellett sokáig agyalnom, mert nem is olyan messze tőlem egy vékonyka, lányka hangot hallottam.
-Jé, Aiko-chaaaaan!-
Ugrottam elé, és megölelgettem. Mint kiderült, a nénivel az édességbolt felé indultak, így tökéletes alkalom nyílt arra, hogy beszerezzek egy halom finom cukorkát és nyalókát. Ahogy mendegéltünk a bolt felé, sokat nevetgéltünk Aiko-channal. Mivel néha uncsi volt az út, ezért fogócskázni is elkezdtünk, de mikor a néni hófehér színre váltott, inkább egy kuncogás kíséretében odasiettünk hozzá és megfogtuk a kezét. Mikor elértünk álmaink édességboltjához, a kislány elengedte Akane néni kezét, és egyből a kirakat ablakához tapadt.
- Maki-chan, nééé~zd!-
Nem is kellett sok idő, hogy kövessem a példáját, hatalmas csillogó szemekkel indultam meg én is.

- Aki-chan, ugye veszel nekem ilyet, meg ilyet, és ilyet. Ja, meg még kérek olyat, olyat, olyat és olyat.-
Kezdett bele a heves mutogatásba. Annyi de annyi sok finomság volt kipakolva, hogy szívem szerint én is az összeset hazavinném és egész nap csak azokat majszolgatnám, de úgy tanították nekem, hogy néha a kevesebb is több. Bár nem értettem miért is mondják, mi ez a butaság hogy a kevés cukorka néha több?
- Maki-chan, te melyik cukorkát szeretnéd?-
-Hűűűh, hát nem is tudom! Az is jól néz ki, meg az is! Sőőőt, ez milyen nagy, és biztos finoooom!-
Áradoztam, és én is nagyon mutogattam, mikor kijött a boltból egy néni, gondolom övé lehet ez a gyerekparadicsom.
- Miben segíthetek?-
Nézett felénk mosolyogva. Nem is kellett sok idő, hogy beinvitáljon minket a kis kuckóba, s mi miért is ellenkeztünk volna. Be is szaladtunk a boltba, ahol még nagyobb csoda ért minket. A rengeteg polc, telis tele édességgel. A sok üvegcse, megtöltve cukorkával. A sok edény rengeteg gumicukorral. A mennyekben éreztem magam. Nyálcsorgatva néztem körül, mikor elértem egy nyalókás polchoz. Megtaláltam a legtökéletesebb nyalit a világon! Egy naaagy szivárványos nyalóka volt, amit mindig is szerettem volna egész nap nyammogni.
-Ilyet szeretnék!-
Kiáltottam el magam a többiek felé, s leemeltem a csodás nyalókát. Gyorsan odasiettem Aiko-chanhez.
-Szerinted még mit kérjek? Éjs te mit veszel még?-
Kérdeztem vigyorogva a gumicukroknál álmélkodó lánykát.
Akiyama Akane
5. Osztag
5. Osztag

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma: 131
Registration date: 2008. Sep. 06.
Hírnév: 2

Karakterinformáció
Rang: 5. osztag kapitánya
Lélekenergia:
32500/45000  (32500/45000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Hétf. Jún. 15, 2009 4:04 pm

*Igen, felesleges volt reggel felkelnie és bemenni az irodába... Vagy legalábbis válaszolnia nem kellett volna az érkező Aiko kérdésére, hanem rögtön az asztala és papírkötegei alatt fedezéket keresni... Akkor talán nem tartana Seireitei egyik leghírhedtebb terroristájával az oldalán egy édességboltba... Eleinte természetesen próbált tiltakozni az ellen, hogy elrángattassék ide - többek közt a sok munkája és a kapitányi rangja volt az indok, miért nem szándékozik elkísérni a lányt -, azonban a gyanúsan (és kegyetlenül) felcsillanó szemek láttán inkább visszakozott.*
~ Tényleg a szobámban kellett volna maradnom. ~
*Fagy meg a maradék vér is ereiben, amikor összeakadnak azzal a negyedik osztagbeli kisfiúval, akinek a beszámolók alapján legkedvesebb szórakozása, hogy édességgel tömködje az útjába kerülő shinigamikat... Beletörődő sóhajjal nyugtázza, hogy újabb taggal bővült a kis csapat.
Szó nélkül, sálát néha megigazgatva baktat leghátul, amíg el nem érkeznek végre az édességbolt épületéig. Itt aztán újfent kisebbfajta szívrohamok kerülgetik, amikor tudatosul benne, hogy neki kell fizetni, ráadásul szinte a teljes - és legdrágább - készletet fel szándékozzák vásárolni Aikóék... Nála pedig nincs egy fél ryou sem... De ezt természetesen nem mondja el egyelőre.*
- Jó napot!
*Köszön az érkező eladónak alig látható fejbiccentés közepette, és tovább szemléli elhűlve a kiválasztott süteményeket.*
- Ööö... Talán nem kellene egyszerre ennyi mindent vennetek, még a végén elcsapjátok a gyomrotokat... És hagyjatok későbbre is...
*Kezd bele félszegen a két ifjonc megpuhításába, miszerint minél kevesebb cukrot válasszanak ki, miközben további érveken gondolkozik, és azon, hogy miből is fizesse ki majdan az édességeket.*
Ueshima Asuka

Female
Virgo Rat

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Kedd. Jún. 16, 2009 2:50 pm

Bambultam össze-vissza, és csorgattam a cseppet sem gusztusos nyálamat a finom sütikre, mikor a boltos néni beinvitált minket egy kis kuckóba, ami még inkább tömve volt finomságokkal. A polcok telis-tele voltak finomabbnál finomabb cukorkákkal és nyalókákkal.
- Ööö... Talán nem kellene egyszerre ennyi mindent vennetek, még a végén elcsapjátok a gyomrotokat... És hagyjatok későbbre is...
Próbált minket Aki-chan leállítani a cukorkákról, és nyalókákról, elég kevés sikerrel. Csak azt sikerült ezzel elérnie, hogy morci lettem rá.
- Nem fogjuk elcsapni a gyomrunkat, mivel nem csak magunknak vesszük.
Oktattam ki Aki-chant, majd visszafordultam a sütikhez, és elkezdtem gondolkozni, hogy milyen cukorkát szeretnék. Már nagyon elmerültem a gondolkozásba, mikor valaki oda sétált mellém, és egy kistálka nyalókát és cukorkát nyújtott felém. A boltos néni volt az. Hallottam, hogy nagyon szereti a gyerekeket, és néha meg is kínálja őket ingyen édességgel. Természetesen elfogadtam az ajándékot, és bele markoltam a tálkába, így kaptam mindenből vegyesen. Még bőven maradt benne nyalóka és cukor, ezért újratöltés nélkül sétált Maki-chanhoz is, majd őt is megkínálta.
Boldogan nyalogattam a kapott epres nyalókámat, és közben nézegettem a többi finomságot, majd megtaláltam a számomra ideális édességet. Egy üveg málnasziruppal töltött cukorka volt, melyek az átlagos mérettől háromszor nagyobbak voltak.
- Aki-chan, én inkább olyat kérek!
Böktem a polc legmagasabban elhelyezkedő lécén csücsülő üvegre.
Maki Kenta
4. Osztag
4. Osztag

Male
Capricorn Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Kedd. Jún. 16, 2009 7:36 pm

Ha még nem lett volna elég, hogy életem legfincsibb legédesebb legnagyobb nyalókáját szorongathattam két kicsi praclimban, pillanatokon belül a boltos néni is megkínált egy csomó csomó édességgel. Ahogy kinyújtotta nekem a nagy üveg tálat, egy kis ideig csak tanakodtam, hogy melyik lenne a legjobb cukorka, amit választhatnék. Annyira gondolkodtam, hogy végül arra a következtetésre jutottam, hogy inkább markolok egy jó nagyot az edényből, s meglepi lesz. Ahogy a kedves mosolyú néni tovább állt, a fele marék cukit a zsebembe tömtem, míg a másik felével szemezgetni kezdtem. Volt benne minden fajta, epres, málnás, citromos, narancsos... fúj azt nem is nagyon szeretem, majd először azt kínálom végig mindenkinek... aztán volt karamellás is *.* Meg töltött cukorka *.* Sőt, erdei gyümölcsös ízű is.... plusz még egy olyat is találtam, ami olvadós rágó volt *.* Úgy gondoltam, ez az én napom, s még mindig az extraszuper nyalit a kezemben szorongatva igyekeztem egy másik hatalmaaaaas polc elé. Ott csupa csupa csokoládé volt.
-Hűűűh *.*-
Álmélkodtam továbbra is csillogó szemekkel, amikor megpillantottam egy órási tábla csokit. Ráadásul pont olyan csokoládé volt, amire mindig is nagyon vágytam... sok kis cukorka volt belerejtve a belsejébe, úgyhogy minden áron meg kellett hogy szerezzem. Egy jó nagyot nyújtózkodva próbáltam levenni a polcról, de sehogy sem ment. Egy ideig gondolkoztam, majd meg is jött a hatalmas terv a buksimba! A nagy hiperszuper nyalimat használva rugaszkodtam neki ismét, és sikerült is levernem a polcról úgy, hogy a csoki sem sérült meg. Így egyben magamhoz szorítottam, s nagy vidáman tervezgettem, hogy kinek miből hányat és mennyit fogok adni.
~Majd egyszer jó lenne Amayat is elhívni ide! Biztos neki is tetszene ez a boltocska! *.* Vennénk együtt egy csomó édességet meg mindent, Tatsu bácsi is biztos nem bánná! **.** ~
Akiyama Akane
5. Osztag
5. Osztag

Female
Sagittarius Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Vas. Jún. 21, 2009 9:58 pm

*Sejtette, hogy nem lesz egyszerű lebeszélni a két fiatalt a teljes édességbolt felvásárlásáról, de hogy ennyire nehéz dolga lesz...*
- Aiko-chan, Kenta-kun, ha most megvesztek szinte mindent, mit fogtok venni legközelebb? És a néni is mit fog csinálni, ha nem lesz több eladnivaló édessége a boltban?
*Fűzi tovább a gyerekeket, egyre kétségbeesettebb arcot vágva, és segítségkérően pislog minél gyakrabban az eladó irányába, aki jól látszólag nem akarja venni a lapot, örül annak, hogy rátukmálhatja Aikóékra a cukorkákat. Ellentétben Akanével, aki meg van győződve arról, hogy ezt a nagy halom édességet, amit megvetetnek vele, neki kell majd egymaga visszacipelnie...
Aztán meghallja, hogy Aiko meggondolja magát, és inkább másfajta cukorkát kér. Mégpedig természetesen azt, ami a legnehezebben elérhető.*
- És én szedjem le neked, igaz?
*Teszi fel beletörődötten a költői kérdést, majd odasétál az említett polchoz, és jobban szemügyre veszi az üveget. Először csak karjával nyúl felfelé, majd lábujjhegyre is áll, legvégül pedig ugrik is egyet-kettőt, de úgy sem éri fel. Miért nem lehetne csak egy kicsivel magasabb? Még próbálkozik néhány percig a polc felérésével, majd megsemmisülten a boltos nénihez fordul:*
- Ööö... nem tudna hozni egy sámlit, vagy valamiféle széket, hogy felérjem a cukorkát?
*Kérdezi halkan, majd egyre hangosabban ismétli meg a mondatot, miután tudatosul benne, hogy nem hallotta az eladó, mit kér tőle.*
- Kenta-kun, vigyázz, majd leveszem neked!
*Terem a kisfiú mellett, amikor észreveszi, hogy ő is kinézett magának valamit, de nem éri fel egyedül. Egyre kétségbeesettebb arccal figyeli, ahogy a kis tiszt a nyalókával ügyeskedi le az üveget, majd hihetetlenül megkönnyebbül, amikor épségben sikerül megszereznie a csokit.*
~ Csak ezt éljem túl... ~
*Sóhajt fel, miközben szemléli az időközben előkerült, eléggé rozogának tűnő széket, és óvatosan megpróbál felmászni rá, nagy billegés közepette. Reméli, hogy nem fogja senki sem kigáncsolni "véletlenül"...*
Ueshima Asuka

Female
Virgo Rat

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Szer. Jún. 24, 2009 12:22 pm

Nagy boci szemekkel pislogtam Aki-chanra, hogy leszedje nekem a nagy cukikat. Akcióm sikerrel járt, azonban Aki-chan túl kicsinek bizonyult ahhoz, szék, vagy egyéb segédeszköz nélkül leszedje, így segítségért kiabált. Közben Maki-chan is megpróbálta megszerezni az általa kiszemel óriási tábla csokit. Miután sikerült lerántania a nagy nyalókájával, oda táncikáltam hozzá.
- Maki-chaa~n… ugye kaphatok majd csokikádbó~~~l?
Pislogtam rá hatalmas nagy tányérnyi szemekkel, amikor észre vettem, hogy Aki-chan felállt egy nem túl biztonságosnak tűnő székre. Gyorsan oda trappoltam hozzá, és megfogtam a széket.
- Majd én segítek neked, hogy le ne ess!
Néztem fel a kapitányra, és szurkoltam neki, hogy nehogy leessen, de ekkor valami kaparászást hallottam a szomszéd szobából. Kíváncsian sétáltam át, és szembe találkoztam egy hatalmas cicával. Próbáltam megfogni, de folyton meglógott. Megpróbáltam Aki-chantól távol tartani a cicust, de nem sikerült. A cicus véletlenül meglökte az Aki-chan alatt lévő széket, aminek végül kiesett az egyik lába. A körmeimet rágva izgultam, hogy nehogy leessen róla.
- Maki-chaaan! Gyere segíts megmenteni Aki-chant!
Kiáltoztam Maki-chan után, bár rájöttem, hogy mi nem sok mindent tudnánk tenni, hogy megmentsük Aki-chant a biztos lezuhanástól.
Maki Kenta
4. Osztag
4. Osztag

Male
Capricorn Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Vas. Aug. 02, 2009 2:37 pm

Diadalittasan tudtam magaménak a véégre valahára lekísánkodott csokoládét, és fülig érő vigyorral öleltem magamhoz, mint kedvenc plüssnyuszimat. Annyira szerettem volna már megkóstolni, de minta a felnőttek tanítottak, addig nem szabad felbontani, míg ki nem fizetik. Bár én úgy gondolom, hogyha kibontanám, akkor biztosan megvennék nekem, hisz nincs mit tenniük. Igaz, ez elég csúnya dolog, de eredményes.
Ahogy szinte olvadásig ölelgettem a legincsi fincsinek kinéző csokikámat, hamarosan mellém pattogott Akiki-chan hatalmas csilli villi szemekkel.

- Maki-chaa~n… ugye kaphatok majd csokikádbó~~~l?-
-Hát pejszee, hogy adok belőle! Nyeked szívesen bármikooor!-
Kicsit éreztem hogy az arcom valamiért kezd meleg lenni, és valahogy csak úgy az nózimhoz kaptam és megvakargattam. Nem tudom mi volt ez, mert eddig nem volt ilyen... talán egyszer, akkor, mikor Rorípoppunak mondtam hogy nagyon szeretem őt... De ez a valami, egy pillanat múlva el is tűnt, és újból nevetgélni kezdtünk Akiki-channal.
Míg én újból kotorásztam valami furi behűtött ragacsok között, addig fél szemmel láttam, hogy Akiki-chan elszalad valamerre. Ha jól láttam egy naaagy nagy cicust látott meg. Jajj remélem én is megsimogathatom! Ám a cica olyan butus volt, hogy elszaladt a lánytól. Egyenesen a Vörös néni felé, aki ott szerencsétlenkedett a rozoga széken. A buta cica, nem Akane nénit vette célba? Ahogy meglökte a széket, annak meg kiesett a lába. Erre már én is felkaptam a fejem.

- Maki-chaaan! Gyere segíts megmenteni Aki-chant!-
Kezdett el felém kiáltozni, én meg, mint igazi szuperhős, és mint a 4. osztag legbátrabb tisztje, gyorsan letettem az édességeket, és siettem Akiki-chanhez. Az össze vissza billegő Vörös nénit sajnos csak körül álltunk, és csak drukkoltunk, hogy nehogy lepottyanjon. Én azért erősen sugároztam felé a gondolataimmal, hogy nem fog leesni, és megtalálja az egyensúlyát.
Szerencsénkre, a boltos néni, a nagy óbégatásra felfigyelt, és sietett, hogy megfogja a billegő széket a néni alatt, de még így is elég viccesen ért földet. Igaz nem popsikra pottyant, de a lábinkóját igen beüthette mert feljajdult. Mi Akiki-channal már szinte egymásba voltunk gyógyulva, annyira rettegtünk, hogy nagy baja esik. Mikor intett, hogy túlélte, nagyot sóhajtottunk.
Akiyama Akane
5. Osztag
5. Osztag

Female
Sagittarius Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Kedd. Aug. 04, 2009 8:45 pm

*Egyelőre épségben sikerül felkászálódnia a sámlira, és diadalittasan emeli le az Aiko által oly hőn áhított üveg cukorkát. A következő pillanatban már nyújtja is a bolttulajdonosnak szerzeményét, aki óvatosan elveszi tőle, majd az asztalra pakolja. Mintha nem is billegne annyira a szék, mint amire számított... Aztán észreveszi a lentről érkező segítséget.*
- Ó, köszönöm, Aiko...
*Próbál meg elmosolyodni, de nem tűnik túl őszintének, ráadásul homlokban is gyöngyözni kezd egy hangyányit. Valami rejtélyes oknál fogva kissé feszélyezi a tény, hogy annak a kislánynak a kezében van biztos állása, aki nem is olyan rég még válogatott módon kínozta... De szerencsére - és Akane legnagyobb meglepetésére - nem történik semmi baleset. Már csak annyi van hátha, hogy valamilyen módon lemásszon magasleséből... Talán mégis megússza a mesterséges magasságnövelést?
Azonban ekkor lenéz a földre és teljesen elsápad. Legalább annyira szédül, amennyire szeretett volna néhány centivel magasabb lenni világéletében... Fene se gondolta volna, hogy macskát fog játszani még: felmászik a magasba, aztán pedig nem mer lejönni onnan. A következő pillanatban pedig már nemcsak elméleti síkon létezik az említett négylábú: ugyanis megjelenik egy nagy és Akane szerint meglehetősen ronda példány. Legalábbis mogorva pofája semmi jóindulatról nem árulkodik... Meg sem lepődik, amikor a fehér dög egyenesen a széknek dörgölőzik, aminek következtében kiesik a rozoga sámli még rozogább lába.*
~ Ennél rosszabb már nem lehet... ~
*Siratja magában méltóságának utolsó morzsáit, amikor a kiáltozásra a boltos is beszalad. Méghogy egy kapitánynak két kisgyerek és egy öregasszony segítsen! Eközben azért igyekszik hősiesen a polcokba kapaszkodni, azonban nem mer túl erősen, mert akkor az okozott kárt is valószínűleg vele fizettetnék ki... Így hát nemes egyszerűséggel inkább a földre zuhan, egyenesen a hátsójára, majd fájdalmasan felszisszenve próbál feltápászkodni.*
Ueshima Asuka

Female
Virgo Rat

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Csüt. Aug. 13, 2009 4:01 pm

Sajnos segítő akciónk Maki-channal rosszul sült el, hiszen Aki-chan a földre pottyant. Úgy rohangáltam az üzletben Aki-chan körül, mint valami mérgezett egérke.
- Neeeeeee Aki-chaaaaan! Ne halj meeeeeeg!
Visítoztam rohangálás közben. Sajnos nem figyeltem rendesen az orrom elé, így hála egy kiálló deszkának, na meg a cuki cicának, felbuktam benne, és egyenesen az üvegekkel teli polc felé táncikáltam, ahogy próbáltam visszanyerni az egyensúlyom. Hát ez nem igazán sikerült, viszont sikerült egy egész polcnyi üveget leborítani, így mikor azok széttörtek a tartalmuk szétgurult az üzletben. Sorban kapkodtam fel a finom és színes bogyókat a földről, és dugtam a ruhám zsebébe.
A nagy csörömpölésre a boltos néni is fenékre pottyant, és sírós szemmel nézett körbe. Szerintem a látványtól olyan boldog lett, hogy rögtön sírhatnékja támadt. Nem is csodálom, hiszen ahogy a színes bogyók szanaszét gördültek, élvezet volt utánuk rohangálni.
- Maki-chaaaaan! Gyere segíteni! Gyűjtsük össze a golyókat, és vigyük haza a többieknek.
Mondtam, miközben sorban kapkodtam fel egymás után a golyócskákat. Egyiket a zsebembe, másikat a számba tettem. Mire sikerült összeszedni az összes látható cukorkát és rágót, már tele volt a szám minden félével. Nem is csodálkoztam volna, ha néhány fura barna bogyó is bele került volna, amit az egyik sarokban láttam.
A pulton ülő cica érdeklődve nézett minket. Fejét hol jobbra, hol balra fordította, majd egyet gondolva leugrott róla. Nekem se kellett több, máris utána futottam úgy, mintha valami rakéta lett volna a hátamra kötve, így sikerült még nagyobb pusztítást elérni.
A kis akcióm után visszatértem Aki-chanhoz, aki úgy látszott mégse halt meg, viszont az arca egyre fehérebb lett. Lassan, ha már a fal mellé állítottuk volna, valószínűleg fel se tűnt volna, hogy ott van…
Maki Kenta
4. Osztag
4. Osztag

Male
Capricorn Horse

Karakterinformáció
Lélekenergia:
5500/15000  (5500/15000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Csüt. Aug. 27, 2009 4:08 pm

Akiki-chan össze vissza szaladgálása csak egyre jobban megijesztett, ezért csak csapkodtam a kezecskéimmel és jajveszékeltem. Sajnos ilyen helyzetekbe a legbátrabb hősöknek is szabad egy kis ijedelemre. Ahogy Akiki-chan rohangált, nem figyelt és leborított egy csomó üveget, amik ripityára törtek. Egy csomó színes golyócska gurult ki belőlük, szinte ellepték az egész boltocskát. Persze a kislány rögtön csillogó szemekkel kezdte felszedegetni és vagy a szájába vagy a zsebébe tömte őket.

- Maki-chaaaaan! Gyere segíteni! Gyűjtsük össze a golyókat, és vigyük haza a többieknek.-
-Segííítek!-
Sivítottam neki vissza, s ügyesen kikerülgetve a szilánkokat odasiettem Akiki-chanhoz. A küldetésünk egyszerű volt. Minden cukorkára hasonlító dolgot a zsebünkbe kellett rakni. Annyira jól sikerült ez a hadműveletünk, hogy szinte pár perc leforgása alatt már alig bírtuk cipelni a lefelé húzó zsebeinket. Én erősen küzdöttem, hogy a nacim le ne essen rólam, s néha muszáj volt visszarángatni magamra.
A két nénivel mit sem törődve nevetgéltünk össze vissza és szorgosan pakolgattuk az édességeket. Persze néha hallottunk egy egy feljajduló hangot, de nem foglalkoztatott bennünket. Amikor úgy tűnt, mindet felszedtük, diadalittasan Akane nénihez battyogtunk, s szikrázó mosollyal kijelentettük neki, hogy a küldetést véghez vittük.
Csillogó szemekkel pillantottunk fel a még mindig fal fehéren álló nénire, hogy hagy vigyük haza az összes cukorkát, amit összeszedtünk, mert a többi shinigami nagyon várja a cukorkákat.
A válaszát meg sem hallgatva fogtam kezen Akiki-chant és az ajtóhoz siettünk.

-Naaa menjünk haza gyorsan! El fog olvadni ez a sok finomsáááág!-
Kezdtem el feltűnően nyafogni, majd példámat követve Akiki-chan is rákezdett. Erre már csak nem mond ellent a haldokló néni.
Hitoshi Retasu
8. Osztag
8. Osztag

Male
Hozzászólások száma: 67
Registration date: 2009. Nov. 18.
Hírnév: 1

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Szomb. Júl. 31, 2010 4:11 pm

°A két szupersztár összefut avagy Ren és Retasu találkozása°

A fene egye meg, hogy nekem kell bemutatnom ennek a kölöknek az egész belvárost. Mi az, hogy nem nagyon járkál ere felé? Mit csinál ez a szabad idejében? A szobájában ül és néz ki a fejéből? Na nem baj most az egyszer felcsapok idegen vezetőnek, hogy segítsek ezen a szerencsétlen gyermeken. Ami még jobban meglepett, hogy nem szokott inni. Hát akkor mivel ünnepel? Ugrik kettőt-hármat az csumi? Komolyan mondom ilyen csávóval, még nem találkoztam. Megvan! Legközelebb mikor úgy készülök, elrángatom magammal a 11. osztaghoz és ott megtanítják a jóra szegény párát. Na, de inkább azon kéne agyalnom, hogy hova is kéne elvinnem szegénykét. Egyetlen helyet sem ismer erre felé és ez nagy hiba. Az a baj, hogy én csak a kocsmákat meg az éttermeket ismerem erre felé. Megvan! Csinálunk egy olyat, hogy felfedezzük mind ketten az eldugott részeket, hátha találunk valami érdekeset. Már egy ideje sétáltunk mikor leesett, hogy biztos azt gondolta róla, hogy le akarom inni magam, és azért szeretném elvinni egy kocsmába. Erről szó sincs >.< Azt még a 11. osztagba tettem, de az óta teljesen megváltoztam, hogy a fene enné meg. Sőt az óta alkoholt nem is ittam, ha jól emlékszem. Remélem nem arra gondolt, hogy egy alkoholistával hozta össze a sors, mert ha ez történt, akkor komolyan tökön szúrom magam T.T Valamit ki kell találnom, hogy ne nézzen se, barbárnak se alkoholistának. Megvan! Elviszem egy édesség boltba, és ott veszek sok cukrot ami, megcáfolja az agresszivitásom, amit tulajdonképp nincs is Surprised Már egy ideje sétáltunk én meg már egy ideje kerestem egy nyavalyás édesség boltot, de egyet sem találtam. Lehet, hogy nincs Soul Societyben édesség bolt? T-T Ha ez igaz akkor át kell mennünk Karakurába, de nekem meg ahhoz semmi kedvem sincs, mert az is lehetséges, hogy útközben lenne egy kis csete-paté ugyanis ott, hemzsegnek a hollowk és az arrancarok. Milyen kemény lenne, hogy elindulnák édességet venni és a vége, az lenne, hogy gyilkolunk. Na, de azért nem terelem a szót, hiszen elég izgalmas dolgok történnek a városban.
Csak úgy simán egymásnak esett két emberke nem tudom, hogy miért jó ez nekik, de nem hagyhatom, hogy megöljék egymást. Oda siettem és szétválasztottam őket. Jobban megnéztem mind kettőt és észre vettem, hogy mind a ketten shinigamik. Sajnos már nem tudtam azzal befenyíteni őket, hogy én vagyok a 11. osztag hadnagya ezért mást kellett kitalálnom.
-Ha nem fejezik be értesítem a kapitányukat vagy a hadnagyukat.- mondtam kicsit agresszív hangon majd mindkettőt elengedtem és fordultam vissza Renhez mikor a szemem megakadt egy bolton. Intettem Rennek, hogy kövessen én pedig pár nagy lépéssel ott teremtem a boltnál és elkezdtem vizsgálgatni, hogy mit is árulhatnak mikor megakadt a szemem egy nagy szekrényen ami telis tele volt édességekkel. Megcsillant a szemem és benyitottam. Reménykedtem, hogy Rennek lesz annyi esze, hogy utánam, jön.

Felhasználó profiljának megtekintése http://hellhousefrpg.forumotion.net
Hosijo Ren
12. Osztag
12. Osztag

Male
Sagittarius Buffalo
Hozzászólások száma: 118
Registration date: 2010. Jun. 18.
Hírnév: 0

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Szomb. Júl. 31, 2010 5:14 pm

Miután kiértünk a büféből nekivágtunk a „hatalmas” belvárosnak. Bár társam, azt állította ismeri a helyet, mégis hosszú ideje sétáltunk. Talán valami új helyet keres, ahova el tud vinni. Ki tudja talán felhagyott azon tervével, hogy kocsmába megy. Végül is nem azt kérdezte, hogy kocsmába megyünk-e, hanem hogy „elmehetünk kocsmába vagy valami”. Ezzel pedig lehetőségek tárházát állította elém. A sétától egészen a hajnalig tartó partiig, át a rövidke kis kocsmázáson és a harcon is. Hiszen harcolni bárhol lehet, annak ellenére, hogy utálom.
Már egész hosszú ideje sétáltunk, amikor én egy igazán szemrevaló nőcskét vettem észre. Ám a tízes skálámon csak nyolcast kapott, mert Eli a legszebb teremtmény, ráadásul a mellei is szilikonnak tűntek. Hosszú szőke haja kicsit kócos volt, továbbá úgy tűnt, hogy enyhe anorexiában szenved. Ugyanis az átlagosnál vékonyabb volt, de nem látszódtak ki a csontjai, ami már egy fokkal jobb. Talán ha valaki még most visszafordítaná arról a rossz ösvényről, amelyre lépett, akkor nem esne eme betegségbe, melyekben hölgyek milliói szenvednek. De nem, nem vagyok én táplálkozási tanácsadó, sem pedig pszichiáter, hogy kötelességemnek higgyem az eltévedt bárányka helyes irányba állítását.
Kicsit felgyorsítottam, hogy utolérjem Retasut, hiszen a bámészkodásom miatt kicsit lelassítottam. Talán le kéne szoknom arról, hogy mindig magamban elmélkedem a körülöttem lévő dolgokon. Már majdnem utolértem Hitoshit, amikor észrevettem egy hihetetlenül visszataszító nőszemélyt.
Az „enyhe” anorexiáról szó sem lehet az esetében. Sokkal inkább felfedezhető rajta a kóros hízás, melynek köszönhetően az ember azt hinné, hogy két nővel van dolga. Továbbá arcán rengeteg csúnya pattanás terebélyesedett el, puffadt arcán a mosoly inkább hasonlított arra, mintha behúztak volna neki egyet, semmint kedves gesztusnak. Testének többi részét, inkább meg se tekintettem, ugyanis nem volt kedvem a ma reggelizett finom étkeket visszaadni a természetnek. Erre a hölgyre viszont igazán rá férne egy súlyszabályozási tanácsadó vagy valami hasonló.
Most már komolyan a halálisten nyomába eredtem és rövid idő múlva utol is értem. Szerencsére nem vette észre, hogy nézelődésem miatt lemaradtam, így nem is tudtam meg, hogy mit szólt volna hozzá. Lehet, hogy leszidott volna, mert nem vele törődtem, de az i lehet, hogy nem is törődött volna vele. Már egész hosszú ideje sétáltunk, amikor két civakodó halálistent vettem észre. Ám a tiszttársam gyorsabb volt nálam.
Mikor észrevettem őket, ő már el is határozta magát a cselekvésre. Nem teljesen értettem mit mondott, valamit a kapitányokról és hadnagyokról. Minden esetre egész hatásos volt, ugyanis a két fickó egymástól ellenkező irányba távozott. Nem igazán értettem, hogy mit keresnek itt, de az ilyen agresszív emberek nem is nagyon érdekelnek.
Mikor barátom elengedte őket felém intett, talán megtalálta a helyet, amit eddig keresett. Természetesen követtem, majd ismét gondolkodóba estem, hova vezethet. Majd hitelt nem adva az elképzeléseimnek, inkább megvártam azt a pár pillanatot. Mikor észrevettem, hogy egy cukorboltba vezetett kissé meglepődtem. A kirakatban több ínycsiklandozó cukorka is elénk tárult.
Az ajtón belépve még több csodás édességet figyelhettünk meg. Legutóbb akkor ettem édességet, amikor Elivel találkoztam. Tényleg, már nem is kell olyan sokat várnom és ismét láthatom az én drága hercegnőmet. Gyönyörű haját és varázslatos piros szemeit.
Amint eszembe jutottak a vele töltött órák emlékei szívemet melegség töltötte el. De ó, mily’ bánat erről az érzésről, melyet egy „ellenség” iránt táplálok, nem mesélhetek senkinek. Az, hogy titokban kellett tartanom kapcsolatunkat egyszerre töltött el bánattal, de megnyugvással is. Hiszen bár nem mesélhetek arról, hogy én milyen gyönyörű teremtménnyel járhatok, addig nem kell aggódnom a féltékenykedő tekintetektől, továbbá attól sem, hogy valaki megpróbál bennünket elválasztani.
A férfiú már javában tekintgette az édességeket, amikor eszembe jutott, hogy nekem is ezt kéne csinálni. Hiszen nem azért jöttünk ebbe az épületbe, hogy a szerelmemről elmélkedjek. Sokkal inkább azért, hogy finomabbnál finomabb édességeket próbáljunk ki. Bár talán pár finomabb darabot majd elviszek a találkozásunkra is.
Hitoshi Retasu
8. Osztag
8. Osztag

Male
Hozzászólások száma: 67
Registration date: 2009. Nov. 18.
Hírnév: 1

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTéma: Re: Okashi édességbolt   Szer. Aug. 04, 2010 10:23 am

Édesséééggg….édessééégggg…édessséééég…. Csak ez az egyetlen egy dolog járt a fejemben. Istenem milyen rég ettem normális cukorkát vagy valami normális édességet. Hála Rennek most itt vagyunk és bevásárolhatok a finomabbnál finomabb cukorkákból. Komolyan mondom, most úgy érzem magam, mint egy kisgyerek. Egy felnőtt testbe zárt kölyök vagyok. Végülis jobb, mint a gyerektestbe zárt felnőtt. Surprised Legalább nem vagyok olyan zakkant mint azok az öregek az osztagokban. Van, egy pár érdekes elme azt meg kell hagyni, de az is igaz,h hogy ezek az érdekes arcok igazán erősek, ha harcra kerül a sor. Vajon már aegész Seiretei tudja, hogy a 11. osztag, ex-hadnagya egy sütit boncolt a büfében? Remélem nem, mert nem ilyen dolgokkal szeretnék hírnevet szerezni magamnak. Már így is elég sok hülyeséggel sikerült hírnevet szereznem magamnak mint például a múltkori találka Kennel. Azóta is a piával csesztet pár nyomorék. Addig legyenek boldogok, míg be nem dühödök rájuk, mert akkor darabokra tépem őket és egy árokba dobom a maradványaikat. Na, jó nem vagyok én ilyen idegbeteg az a múltam és nem szabad a múltban élni. Inkább tekintsünk a jövő felé. Ó istenem, hogy ismét elkalandoztam a boltos cucctól. Na szóval akkor ott tartottam, hogy éppen hogy vissza tudtam fogni a nyálamat a sok édesség láttán. Hátra néztem és láttam, hogy Ren is nézelődik. Remélem, hogy vesz magának valamit, mert nem szeretnék rá költeni egy fillért sem. Ha ezt várja, akkor szerintem itt helyben tökön szúrhatja magát mert a biztos, hogy egy fityinget se költök arra a nyamvadt 12. osztagos fejére. Mit képzel ez magáról, ha azt várja? Örüljön neki, hogy nem a 11. osztagos énemmel találkozott. Ha vele futott volna össze, akkor már biztosan nem élen. Ekkor jön az a kérdés, hogy miért nyírnám ki…. na vajon miért? Hát persze, hogy a 12. osztag miatt. Megfertőzött a 12. osztag utálat pedig nem is tudok róla olyan sokat. Csak annyit, hogy van valami lopkodási mániával küzdő tisztjük. Még szép, hogy tudom, hogy van, hiszen engem akart a múltkor kizsebelni csak az volt a baj, hogy észrevettem és egyenesen vitte is a börtönbe. Ezzel csak az volt a baj, hogy nem életfogytiglanra zárták be.. mondjuk az is igaz, hogy egy halottat már elég nehéz, de nem érdekel, ha még egyszer megpróbálja, esküszöm, hogy ott helyben kibelezem. Még szerencse, hogy észrevettem mert ha nem vettem volna észre akkor most nem tudnék venni magamnak édességet és ha nem tudok magamnak édességet venni akkor bekattanok és szerintem az senki se szeretné.
Felhasználó profiljának megtekintése http://hellhousefrpg.forumotion.net

Okashi édességbolt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5  Next