|
|
| | A különleges lány //Lezárva// | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Annabelle Kemp Mesélő

Hozzászólások száma: 58 Tartózkodási hely: Seireitei Registration date: 2008. Sep. 21. Hírnév: 4
Karakterinformáció Rang: Mesélő Hovatartozás: Lélekenergia:
   (5000/15000)
 | Téma: A különleges lány //Lezárva// Szomb. Jan. 31, 2009 2:21 pm | |
| Az 5. és 13. osztagba pokollepke érkezik egy üzenettel:
"A futárjaink az emberek világában hatalmas szellemi erőket érzékeltek. Feladatuk, hogy előkerítsék azt az élő vagy élettelen objektumot, ami ilyen mértékű energiával rendelkezik. Lehetőleg feltűnés nélkül hajtsák végre a feladatot! Sok szerencsét: Gotei13 vezetőség"
Az osztagban épp akkor jelenlévők (5.osztag:Raizetzu Koroida; 13.osztag:Sierashi Yuusuke) mikor kézhez kapják az utasítást, kikérik az engedélyeket, s az emberek világába indulnak. Ahogy átérnek egy rövidke megbeszélést tartanak, s keresni kezdik azt a dolgot, ami ilyen mértékű szellemi erővel rendelkezik.
Csak óvatosan Shinigamik, lehet egyszerűnek tűnő küldetés, de ki tudja mivel találjátok szembe magatokat! |
|  | | Raizetzu Koroida 5. Osztag

Hozzászólások száma: 37 Age: 18 Tartózkodási hely: Ahova a szükség hívja ^^ Registration date: 2009. Jan. 21. Hírnév: 0
Karakterinformáció Rang: 5. osztag tisztje Hovatartozás: Lélekenergia:
   (6500/10000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szomb. Jan. 31, 2009 2:41 pm | |
| Az emberek világában épp megy le a nap, ahogy sugarai az egész tájat narancssárgára festik a környéket. Az emberek mitsem dörődve végzik megszokott munkájukat, a gyerekek játszanak és a diákok tanulnak. Minden normális. A semmiből egy eldalra tolható faajtó jelenik meg, ami azonnal kinyílik és két fekete ruhás férfi lép ki. Az egyiknek fekete, míg a másiknak sötétbarnás haja van, amit a lemenő nap beszinez. Amint kiléptünk az átjáróból, nyújtózkodtam egyet. Kicsit kellemetlen érzés volt újra használni ezt az átjárót. Régebben csakis a környéken lévő Hollow-okat írtottam. Előre lépek néhányat, majd sóhajtok egy nagyot. -Megérkeztünk...- motyogom. De rég is volt, hogy az emberek világában voltam. Minden olyan más. Lassan elindultam le a dombról, és az út szélén megálltam. Néhány kölyök békésen labdázott, míg egy öreg házaspár tartott feltehetőleg otthonukba. -Induljunk...- motyogom ismét. Ma valahogy nagyon hallgatog vagyok. Igaz, messze állt tőlem a sok beszéd és pletykálgatás, de ma a szokotnál is hallgatag vagyok. Vettem egy nagy lendületet, és máris az egyik villanypóznán álltam, ahol rendesen be tudtam látni a terepet. Néhány percig fűrkésztem a helyet, s már azt hittem, biztos valami tévedés lehet, mikor a szokotnál nagyobb lélekenergiát éreztem. -Te is érzed?...- kérdem a társamtól. Amint válaszol rá, elindulunk a hely irányába, ahol ez a szokatlan lélekenergia sugárzik. Bármi is az, nagy veszélyben lehet, hisz bármikor feltűnhet egy Hollow vagy rosszabb... |
|  | | Sierashi Yuusuke Vaizard

Hozzászólások száma: 790 Age: 18 Tartózkodási hely: Karakura városa Registration date: 2009. Jan. 19. Hírnév: 117
Karakterinformáció Rang: Vaizard | A Daitenshi vezére Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia:
   (55500/75000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szomb. Jan. 31, 2009 3:26 pm | |
| A Nap éppen lemenni készülődik, amikor megérkezünk újdonsült társammal az emberek világába. Talán gyönyörködnék is benne, ha az a nyavalyás pokollepke nem a legédesebb álmomból kelt fel. Körülnézek, s látom, hogy minden csendes. Talán túlságosan is. Kilépve az átjáróból megrecsegtetem elgémberedett ízületeimet, majd várakozóan pillantok Raizetzura. - Megérkeztünk… - motyogja, amit én egy bólintással nyugtázok. Nem vagyok ideges, nem ez az első küldetésem az emberek világában. ~ Habár az már elég régen volt. ~ - gondolom, miközben egy félmosoly jelenik meg az arcomon. Benyúlok kimonóm belső zsebébe és előveszek egy szál cigarettát. Miután meggyújtottam nagyot szívva belőle letüdőzöm a füstöt. Kék szemeimet felemelve újra körbekémlelem a területet. A madarak dalolnak, kellemes, nyárias idő van. - Induljunk... - szól ismét halkan. Nem válaszolok, csak ismét biccentek egyet. Nem sok kedvet érzek magamban a beszélgetéshez. Rutinfeladatra küldtek nem hiszem, hogy sok akcióban lesz részünk. Hirtelen eltűnik mellőlem Rai és egy villanypózna tetején jelenik meg újra. Abban a pillanatban eddig ismeretlen lélekenergiát érzek. - Te is érzed? - kérdezi tőlem. - Igen. Úgy tűnik, mégse lesz olyan egyszerű, mint ahogy az elején gondoltam. – válaszoltam neki, majd eldobva a csikket egy shunpoval mellette teremtem. Kezemet összefonva várakozok, hátha történik valami. A lélekenergia forrása eddig még nem tűnt fel. |
|  | | Annabelle Kemp Mesélő

Hozzászólások száma: 58 Tartózkodási hely: Seireitei Registration date: 2008. Sep. 21. Hírnév: 4
   (5000/15000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szomb. Jan. 31, 2009 3:58 pm | |
| Percekkel később, ahogy a két Shinigami pásztázza a környéket, az ismeretlen szellemi energia egyre jobban közeledik feléjük. Nem is kell sok, az utcára beforduló alak, sikoltozva szalad, egyenesen a két férfi szeme láttán. Legalább már betudták azonosítani, hogy az erő egy nőtől származik... Nincs sok idejük mélázni, ugyanis a fejvesztve menekülő lány után, pár méterrel nem messze egy ormótlan nagy hollow következik. Koroida és Yuusuke összenéznek, majd mindketten kardot rántanak. Hogy megvédjék a lányt a dög elé ugranak és támadásba lendülnek. Eleinte a hollow csak meghátrál, majd ő is támadni kezdi a Shinigamikat. Ügyesnek kell lennetek, ugyanis most két dologra is figyelnetek kell... A hollow-t likvidálni, illetve ne hagyjátok, hogy a lány elszökjön! |

Hozzászólások száma: 37 Age: 18 Tartózkodási hely: Ahova a szükség hívja ^^ Registration date: 2009. Jan. 21. Hírnév: 0
   (6500/10000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szomb. Jan. 31, 2009 4:14 pm | |
| Kezdtem már fáradni abban, hogy folyton be kelle mérjem a többi ember közt azt, amelyiknek különösen több náluk, mikor közeledni kezdett. Nem is sétált az az alak, hanem rohant. Az utca sarkáról egy hatalmas sikítás hallatszott, majd a házak mögül kiugrott egy lány, ki ahogy gyönge lábai bírt, szaladt életéért. Hogy mi elől futott? Csak gondolnom kellett rá, s máris egy Óriás Hollow jelent meg, aki néhány biciklit és egy postaládát rongált meg. Szemeimet összehúztam, majd kezem lassan a hátamon lévő kard markolatára csúszott. -Akkor gyerünk...- motyogom ismét. Egy Shunpoval már az úton lennék és rohannék a szörny felé, aki csak távolból láthat engem. Újfent használva a Shunpo-t a szörny mögötti házfalra ugrannék, majd Rankuroi-t előhúzva a szörny felé tartanék. A Hollow hatalmas fekete mancsával már épp készülne elkapni a lányt, mikor a lendület segítségével levágnám a karját. A vér kisebb területen szóródott csak szét, míg a karja néhány méterre a fenevadtól ért földet. Amint leérek, a társamhoz fordulok. -Yuu, a tied!- mondom neki, s rohanok a lány után. Amint a közelébe érnék, a magasba ugrova előtte teremnék, majd derekánál megfogva egy kisebb ház tetejére ugranék. Remélhetőleg addigra végezni fog a Hollow-val, míg én a karjaimba reszkető lányra vigyáznék. -Nyugalom...Most már biztonságaba vagy...- mondom neki kellemes hangnemben. Ám ha Yuu segítségre szorulni, a lányt óvatosan leraknám, majd én is beszállnék a harcba. Nem tudom ki lehet ez a lány, de a szellemi kisugárzása majdnem megegyezik egy alsóbb Tisztéhez. |

Hozzászólások száma: 790 Age: 18 Tartózkodási hely: Karakura városa Registration date: 2009. Jan. 19. Hírnév: 117
Karakterinformáció Rang: Vaizard | A Daitenshi vezére Hovatartozás: Daitenshi Lélekenergia:
   (55500/75000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szomb. Jan. 31, 2009 5:17 pm | |
| Már épp kezdek meghalni az unalomtól, amikor hirtelen egy sikoltás szeli át a levegőt. Mint egy gombnyomásra érzékeim kiélesednek, s rögtön megérzem a lányból áradó reiatsut és még valamit. Valami gonoszat, amit csak akkor szoktam érezni, ha hollow van a közelben. Nem is kellett sokat várnom és megjelenik a lidérc is. Vérfagyasztóan felordít. ~ Ajh, de utálom ezt a hangot… Mindig feláll a szőr a hátamon tőle. ~ - gondolom, miközben Rai támadásba lendül. Villámtánccal eltűnik mellőlem, majd a hollow mögött tűnik fel újra. Egyetlen vágással megszabadítja a lényt a lábától, azután pedig a lányt felkapva újra eltűnik és nem messze egy ház tetején jelenik meg. - Yuu, a tied!- szól Rai felém fordulva. - Jól van, elintézem. – válaszolok, s Dotonryuut előhúzva egy shunpoval a lidérc előtt termek. ~ Mindig ez van!~ - gondolom sóhajtva, miközben kitérek a hollow egyik támadása elől. ~ Ő lelép a csajjal én meg takaríthatom el a szemetet… -.-”. ~ - > Nyugi már, Yuu! Te is tudod, hogy semmi esélye ellenünk. Nem tudom, miért nyafogsz egy kis harc miatt.<- hallatszik a fejemben Dotonryuu hangja. ~Nem nyavalygok!~ – vágok neki vissza. ~ Csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy következő alkalommal én mentem meg a lányt és ő győzi le a szörnyet.~ - > Jól van, jól van! Akkor most már igazán kinyírhatnád ezt a férget, mert kezd idegesíteni az ordítása.< ~ Egyetértek. ~ - zárom le a beszélgetés, majd újra kitérve iszonyú lassú csapás elől levágom a lábát. A hollow felordít a fájdalomtól, azután megtántorodik, és a földre huppan. Újabb villámtánc után már a háta mögött jelenek meg újra és két ujjamat a lidérc tarkójához tartva megszólalok: - Hadou 04: Byakuray! A kidou átlyukasztja a hollow kemény maszkját. Mire kardomat a hüvelyébe lököm, már semmivé is válik. Még egy gyakorló küzdelemnek is kevés volt. Lendületet veszek, s két ugrás után máris Rai és a lány párosa mellett vagyok.
A hozzászólást Sierashi Yuusuke összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 31, 2009 7:12 pm-kor. |

(5000/15000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szomb. Jan. 31, 2009 5:50 pm | |
| Raizetzu egy gyors támadással megbénítja a hollow-t majd a lány után indul. A megrémült nőt felkapja, és egy biztonságos helyre viszi, Egyenesen egy tetőre, messze az ellenségtől. Rai halk szavakkal nyugtatja a megrémült lelket. -Segíts nekem! -suttogja vékony hangjával a lány-Mi történik...?-kérdezi aggódva a Shinigamit. Sajnos nincs sok időtök a meghitt beszélgetésre, ugyanis az égen újabb viharfelhők gyülekeznek, mégpedig újabb hollow-ok alakjában. A repülő csúfságok, mint a keselyűk a dögök felett, úgy köröznek felettetek, mikor Yuusuke a szánalmas ellenfelét likvidálva érkezik meg hozzátok. Habozva tekintetek magatok elé, hogy mi tévők legyetek... Ha magára hagyják a lányt, biztos a hollow-ok martaléka lesz, ha viszont egyikőjük ismét felkapja és továbbszállítja, a másik nem biztos, hogy le tudja győzni a rengeteg denevér szerű lidércet. Persze az is kérdéses, hogy ki maradjon a lánnyal. Vigyázzatok, ne csak a nővel foglalkozzatok, mert még a végén, mint ahogy a mondás is tartja: a nő lesz a vesztetek! |

(6500/10000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szomb. Jan. 31, 2009 6:30 pm | |
| A társamnak sikerült legyőznie a Hollow-ot, habár azért ez meg sem kottyan meg egy Shinigami-nak. A lány úgy reszket az ölembe, mintha -20°C volna és szinte már könyörög, hogy segítsünk neki. -Hát azt én se...- kezdek bele mondandómba, mikor egy rossz érzés kap el. Döbbenten fordítom fejem az égre, és egy szörnyű, fekete felhő jelenik meg, amiből csak úgy özönlik a sok üvöltő Hollow. A sok parazita szinte már keselyűkként vesznek minket körbe. Szemeimet dühösen húzom össze, majd Yuu-ra nézek, aki már vissza is tért. -Itt nem tudjuk őket legyőzni...- motyogom. Fejemet gondolkodóan lehajtom. Ha most harcolnánk, a sok lidérc biztosan lekötné a figyelmünket, és a lányt elkapnák. Ha viszont valamelyikőnk itt marad, nagy valószínűség nem bírna boldogulni velük. Mivel nem maradt más választásom, a lányt finoman a földre raktam, majd egy határozott mozdulattal a hátamon lévő tokból előveszem Rankuroi-t, végül a kéklő ég felé emelem. -Raikuroi: Kumoarashi Ryokousha! (Fekete Villám: Utazó Viharfelhő)- ordítom. A kisebb felhők között egy sötét színű felhő közelít, ami egy örült taxis módjára áthajt a Hollow-ok között, és előttünk megáll. -Gyorsan! Beszállás!- mondom nekik, és mindannyian a felhőre ugrunk. Néhány okosabb lidérc már rájön, hogy el akarunk lógni előlünk, így egyből ránktámadnak. Már ép marna a mellettem lévő lányhoz, mikor keselyű lábait levágom, és egy oldalról indított kardcsapással ketté vágom maszkját, s eltűnik. A felhő emelkedni kezd és újfent a Hollow-ok közt kijutunk az ellenfél gyűrűjéből. A fenevadak biztosan követni fogak, ám ameddig alattunk vannak, nincs gond. Ugyanis ha a közelünkbe érnek, a felhőből fekete villámok csapnak ki és megrázzó élményben részesítik őket. Igaz, nincs megoldva a probléma, de mégis egy elhagyatott gyárhoz kéne leszállni. Remélhetőleg addigra nem lesz semmi galiba.
A hozzászólást Raizetzu Koroida összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 01, 2009 12:56 pm-kor. |

(55500/75000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szomb. Jan. 31, 2009 7:04 pm | |
| Letérdelek a lány mellé és Raijal közösen megpróbáljuk lenyugtatni. Pár perc múlva iszonyú érzés kerít hatalmába. Elkerekedett szemmel nézek az ég felé, ahol immár szárnyas hollowok keringenek. - Itt nem tudjuk őket legyőzni… - motyogja. - Azt én is tudom! – válaszolok ingerülten. Valójában nem is Raira haragszom, hanem a kialakult helyzetre. Fejemet forgatva kutatok valamilyen menekülési útvonal után. Egyértelmű, hogy egyedül semelyikünk nem bír el ennyi hollowval. Viszont, ha magára hagyjuk a lányt se perc alatt elkapnák. ~ Ördögi kör! ~ - gondolom magamban bosszankodva. Ekkor társamnak új ötlet jut az eszébe. Előveszi Zanpakutouját és az ég felé szegezi: - Raikuroi: Kumoarashi Ryokousha! (Fekete Villám: Utazó Viharfelhő)- ordítja Rai. A kisebb felhők között egy sötét színű felhő közelít, ami egy örült taxis módjára áthajt a Hollow-ok között, és előttünk megáll. - Gyorsan! Beszállás!- szól, és mindannyian a felhőre ugrunk. Amint elsuhanunk a lidércek között, néhány okosabb példány azonban rögtön a nyomunkba szegődik. Tudom, mi jár társam fejében, ugyan az, mint az enyémben. Egy elhagyatott helyre kell mennünk. Ekkor egy bátrabb lidérc a lány felé kap, de hála Rai éberségének sikerül megmentenie őt. Azonban arra már nincs ideje, hogy a mögötte támadó keselyű ellen is védekezzen. Nincs időm tervet készíteni, ezért az ösztöneimre hallgatok. Előrántom hüvelyéből Dotonryuut és pengével lefele tartva elsuttogom a parancsszavakat: - Me ga sameru, Dotonryuu! Sabaku no Arashi! (Ébredj, Földsárkány! Sivatagi Vihar!) Katanám átváltozik shikai formájába, de rögtön porrá robban. Mintha csak a szél kapna fel egy marék homokot, úgy száll Dotonryuu a hollowok közé. - Tépd szét őket! – adom ki a parancsot, aminek köszönhetően sziklapengék fúródnak a minket üldöző lidércek testébe. Fellélegeznék, hisz’ elmúlt a veszély, amikor újabb tucat szörny tűnik fel a látóhatáron. ~ Gyorsan találnunk kell valami elhagyatott helyet! ~ gondolom, miközben egyre kétségbeesettebben pásztázom a környéket. |

(5000/15000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Hétf. Feb. 02, 2009 6:52 pm | |
| Mindannyian sikeresen kitérnek a szárnyas hollowok elől, ám a probléma koránt sem oldódott meg. Bizony, egy biztonságos rejtek igazán jól jönne, ugyanis a lány lassacskán elveszti eszméletét. Teste és lelke reszket, hangja néha elcsuklik. Míg a környéket pásztázzátok, újabb 5 denevér hollow tűnik fel. 2 dög két oldalról lökdösni kezdi a felhőt, s a félig eszméletlen lány, majdnem lezuhan, mikor Yuusuke gyors reakciójának köszönhetően, visszarántja a szerencsétlen nőt. Veletek szembe kirajzolódik egy hatalmas erdő képe. Ha sikeresen lerázzátok a hollowokat, akkor talán eljuttok az elméletileg biztonságos erdőt... |

(6500/10000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Hétf. Feb. 02, 2009 7:07 pm | |
| A keselyűszerű lidércek közül sikerült kitérnünk, ám máris újabbak akarják elállni az utunkat. Mindkét oldalról támadnak, ráadásul a felhőt, ami nem tud vízszintesen villámokat lőni. Dühödten felsziszegek, majd jobban megnézve a tájat, hamarosan egy sűrű erdőhöz fogunk érkezni. Szemeimet összehúzom, majd elgondolkozom. ~Az erdő sötétjében biztonságba lehetnénk egy darabig. Ám az árnyékban csakis a Hollow-ok vannak előnybe.~ mondom magamban, és szemeim újra felnyílnak. Megpróbálok egy kicsit gyorsítani a felhővel, hátha Yuu addigra elintézi a rémségeket, miközben én zuhanó repülésben az erdő felé tartok. Gyorsan magamhoz kapom a lányt, majd térdeimet behajlítom. -Készülj!...- figyelmeztetem. Ugyanis már alig van néhány méter köztünk és az erdő lombkoronája között. Amint elérünk egy bizonyos pontot, elrugaszkodunk a felhőtől, majd eltűnünk a levelek között. Mivel a Hollow-ok nagy része ostoba, biztos a felhőt fogják követni, ami egyenesen a földbe csapódik, végül semmivé vállik, de a lidérceknek kellemetlen találkozásuk lesz az erdő talajával. Faágról-faágra ugrálunk, míg nem elérnék egy barlangszerű helyet. -Remélhetőleg nem lakik már itt valaki...- motyogom, és bemennék a társammal vele. A felső ruhámat párnaként összecsomagolnám, majd a nő feje alá helyzném és várnánk. Nyögdécselve egyet nekitámaszkodok a barlang hideg falának, ami a sok mozgás után jól is esik. -Mi lehet ez a lány...?- teszem fel a kérdést. -Egy közönséges embernek nincs ilyen lélekenergiája...-motyogom és az ájult nőre nézek. |

(55500/75000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Hétf. Feb. 02, 2009 7:58 pm | |
| Sikerül elhúznunk a szárnyas hollowok mellett. A felhőn egyensúlyozva vagdalom az egyre közelebb merészkedő lidérceket. Hirtelen arra leszek figyelmes, hogy a lány, akit az imént megmentettünk eldől és nem sok hiányzik, hogy a mélybe zuhanjon. ~ Oh, hogy az a…!~ - gondolom magamban, majd gyorsan a lány után kapok, és még idejében meg tudom fogni a karját. Óvatosan a felhőre fektettem, majd újra a minket követő hollowok felé fordulok. Fejemet forgatva észreveszem, hogy egy nagyobbb erdős rész felé közeledünk. - Készülj! - szól Rai, mire én csak bólintok neki. Egyre közelebb érkezünk a fák lombkoronájához. Megvárom, amíg társam felkapja az ájult lányt és egyszerre ugrunk le a tovább suhanó felhőről. A bolond lidércek követik az immár utas nélküli „járművet”. Vastag faágakon ugrálva egyszer csak, egy nagyobb barlangot pillantunk meg. - Remélhetőleg nem lakik már itt valaki...- szól Rai elgondolkodva. - A nyomokból ítélve, elég elhagyatottnak tűnik. – mondom, miközben kardomat előhúzva előre megyek, hogy esetleges támadás alkalmával védekezhessek. Eközben Rai is behozza a lányt a barlangba és ruhája felső részére fekteti az ájult lányt. - Mi lehet ez a lány...? - teszi fel a kérdést.. - Egy közönséges embernek nincs ilyen lélekenergiája...- motyogja a nőt nézve. - Fogalmam sincs. – vallom be kelletlenül. ~ Igaza van… Ember egyszerűen nem rendelkezhet ekkora reiatsuval. Kivéve, ha más nagy lélekenergiával rendelkező egyén miatt az ő energiája is megnőtt. ~ - teszem hozzá magamban, majd én is az alélt lányra emelem tekintetem. |

(5000/15000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szer. Feb. 04, 2009 6:57 pm | |
| Sikeresen likvidáljátok az utánatok érkező lidérceket. Szép lassan el is értek az erdőhöz. Hamarosan landoltok is a sűrű, sötét erdőben. Az ájult nőt magatokkal víve próbáltok neki valami rejtekhelyet keresni. Gyors léptekkel haladtok, abban reménykedve, hogy a hollowok olyan buták, hogy csak nem találnak meg benneteket. Szerencsére a veszély lassan ér ide, így találtok egy kisebb üreget ahol ideiglenesen el tudjátok rejteni a lányt, míg ki nem irtjátok az újabb sereg hollowot. Közben kiderül, hogy miben rejlik a nő hatalmas szellemi energiája. Félig ájultan kezd el beszélni. Valami szellemről, aki mintha hasonlított volna egy rég elhunyt barátjára. A szellemmel sokáig beszéltek és valamiért hozzáért a lány. Innen származik ez az erő. Ahogy ezt megtudjátok, már csak azon kell elgondolkodnotok, hogy mi tévők legyetek, s közben a hollow sereg ismét támadásba lenül. |

(6500/10000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szer. Feb. 04, 2009 7:23 pm | |
| A baralng falának dőlve arra kellet rájönnöm, hogy most valahogy teljesen lehetetlen helyzetben vagyunk. Itt vagyunk egy lánnyal, aki csak úgy vonzza a lidérceket, azon kívűl még el is kell rejtőznünk a seregnyi szörny elől. Sóhajtva tekintek a barlang plafonjára, mikor meghallom, hogy a lány félájult állapotban is beszél. Érdeklődve hajolok közelebb a lányhoz és társammal figyelmesen végighallgatjuk a történetet. -Ezek szerint egy lélektől kapta ezt a lélekenergiát és így már nem csodálom, hogy üldözik őt a lidércek...- motyogom, majd felállok. Hamarosan egy újabb vérfagyasztó üvöltés hallatszik, ami azt jelzi, hogy a lidércek megtaláltak minket. Sziszegve rohanok a kijárathoz, majd az egyik szikla mögé elbúja kinézek, mennyien lehetnek. Gyorsan végigfutom őket a szemeimmel, és sajnos majdnem 40 vannak. Arcom megkeményedik, majd Yuu-hoz fordulok. -Tied a belső gyűrű...- mondom, majd egy gyors ugrással megjelenek a barlang bejáratánál és lassan előveszem a Zanpakuto-mat. Egy nagyobb dög máris lendületet vesz és támadni készül. Szemeimet lassan elhunyom, és készülök a csapásra. Újra érzem a bizsergető érzést, mielőtt használni akarom a kardom Shikai formáját. Éjfekete szemeim újra kinyílnak, majd a Hollow felé nézek, aki alig van néhány méterre tőlem. -Katsu, Rankuroi... (Aktiválódj, Fekete Orchidea...)- motyogom, s bekövetkezik a változás. Az egész penge elfeketedik, majd egy fekete villámokkal összefont penge lesz belőle, ami hasonlít az eredeti alakjára, csak vastagabb és már 3 méter hosszú. Az kisebb villámok a pengén és egyben rajtam is végigfutnak, megakadályozva minden pusztakezes támadást. Egy határozott mozdulattal a lidérc oldalába vágnám, amitől nem csak ketté vágódna, hanem egyenesen a sziklafalba csapódna. Gyorsan használva Shunpo-t a külsö szörnyekhez teleportálva megpróbálom azokat kaszabolni, miközben a repülő szörnyek hátán ugrándozok. Elég veszélyes dolog, de ha leesnék, rögvest előhívnám újra a viharfelhőmet.
A hozzászólást Raizetzu Koroida összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 05, 2009 3:13 pm-kor. |

(55500/75000)
 | Téma: Re: A különleges lány //Lezárva// Szer. Feb. 04, 2009 9:43 pm | |
| Miután végig hallgattuk a lány félájult monológját rögtön megvilágosodtak a dolgok. ~ Szóval egy lélek miatt lett ekkora a reiatsuja… Különös… Nagyon különös.~ - gondolom, majd, hogy oldjam a feszültséget gyorsan rágyújtok. - Ezek szerint egy lélektől kapta ezt a lélekenergiát és így már nem csodálom, hogy üldözik őt a lidércek… - szól Rai, elmondva az én gondolataimat is. - Csak azon csodálkozom, hogy eddig életben maradt. Nem találkoztam még ilyen esettel, de nagy lélekenergia szükséges ahhoz, hogy Soul Society felfigyeljen a dologra. – mondom, majd hirtelen rossz érzés fog el. Ellenséges energiákat érzek. ~ Hollowok…~ - teszem hozzá gondolatban, s sejtéseim rögtön be is igazolódnak, amikor társam eltűnik mellőlem és a barlang bejáratához siet. Nem sokkal utána felhangzik a jól ismert hátborzongató üvöltés is. - Tied a belső gyűrű… - szól Rai, majd egy gyors ugrással megjelenik a barlang bejáratánál és lassan előveszi a Zanpakuto-ját. - Ahogy, gondolod. –mondom, majd én is elő rántom kardomat. – Ha lehet, ne ölesd meg magad túl hamar. Társam a támadás első hulláma mögé ugrik, majd szabadon engedi kardja Shikai-ját. Míg ő a többi lidérccel van elfoglalva én a barlang bejárata felé közelítőket irtom. - Me ga sameru, Dotonryuu! - engedem én is szabadjára Zanpakutoumat. Gyorsaságom, így kétszeresére növekszik, s szempillantás alatt három hollowval sikerül végeznem. Megtörlöm verejtékező homlokomat, majd a légi akrobatikázó Rai-ra pillantok. - Né’ már! Tud repülni! – kiáltok fel meglepődést színlelve, majd egy újabb maszkos fejet aprítok ketté. |
|  | | | | A különleges lány //Lezárva// | |
|
| 1 / 2 oldal | Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|