HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Kert, udvar 5 5 7
Share | 

Kert, udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Kagari Zekka
Quincy
Quincy

Female
Leo Horse
Hozzászólások száma: 88
Registration date: 2008. Sep. 14.
Hírnév: 0

Karakterinformáció
Rang: Quincy
Hovatartozás:
Lélekenergia:
10000/12000  (10000/12000)

TémanyitásTéma: Kert, udvar   Hétf. Szept. 15, 2008 9:38 pm

Egy szép japánkertben mindig öröm sétálgatni. ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kagari Zekka
Quincy
Quincy

Female
Leo Horse

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 9:01 pm

Ma különösen hamar véget ért a tanítás, mivel csak nagyon kevés órám volt. Így délután elég sok szabadidőm lett. Gondoltam kiülök a kertbe és a szabad levegőn múlatom az időt. Kerestem egy jó lombos fát és felmásztam rá és előkotorva a zsebemből az mp4 lejátszómat, nekiálltam zenét hallgatva elmélkedni egy kicsit.
Daisetsu Hattori
Vaizard
Vaizard

Male
Hozzászólások száma: 135
Registration date: 2008. Sep. 07.
Hírnév: 1

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás:
Lélekenergia:
41000/55000  (41000/55000)

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 9:08 pm

*Mint tegnap terveztem elindultam a Quincy bázis felé. Elfutottam a part és a kávézó mellett majd megérkeztem.
-Azt hiszik, hogy egy kerítéssel ellehet határolni a házat a külvilágtól. Hát most kiderül.- mondtam, de ekkor már a levegőben voltam és a kert felé haladtam, mivel kiszírtam Zekkát a fa ágán. Pár perc múlva már előtte voltam fejjel lefele a levegőben.
-Helló!- köszöntem neki mad elkezdtem röhögni az arcán.
-Mi az? Nem láttál még fejjel lefelé lógó embert a levegőben?- kérdeztem tőle
Kagari Zekka
Quincy
Quincy

Female
Leo Horse

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 9:23 pm

Egyik pillanatról a másikra fejjel lefelé lebegve megjelent előttem Daisetsu. Én hirtelen úgy megijedtem hogy hogy leborultam a fáról, de szerencsére az utolsó pillanatban még elkaptam a fa ágát és sikerült visszamásznom.
-Nem lesz hosszú életű az ismeretségünk ha már a második találkozásnál kitöröm a nyakam. Amúgy szia ^^ -üdvözöltem- Mi járatban errefelé? Főleg így tótágast.
Daisetsu Hattori
Vaizard
Vaizard

Male

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 9:38 pm

-Nem lesz hosszú életű az ismeretségünk ha már a második találkozásnál kitöröm a nyakam. Amúgy szia ^^ -üdvözölt
-Mi járatban errefelé?- kérdezte
-Sajnálom, hogy megijesztettelek. Egyébként nem értettem tegnap miért rohantál el úgy. Kíváncsi voltam, hogy vagy.- mondtam majd tökéletesen landoltam a földön.
-Tehát te itt laksz.- állapítottam meg, miközben körbe néztem.
-Szép hely. Egyébként itt van az edzőtermetek is, mert azt nem láttam. tereltem, mert nem voltam biztos benne, hogy a tegnapi történések után a lényegre térjen...
Kagari Zekka
Quincy
Quincy

Female
Leo Horse

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 9:47 pm

Sajnálom, hogy megijesztettelek. Egyébként nem értettem tegnap miért rohantál el úgy. Kíváncsi voltam, hogy vagy.- mondta
-Tehát te itt laksz.- állapította meg, miközben körbe nézett-Szép hely. Egyébként itt van az edzőtermetek is, mert azt nem láttam.
-Ne tereld el a szót. -ugrottam le a fáról mellé- Egyszer úgy is meg kéne ezt beszélni-néztem a szemébe majd lebámultam a földre- Tudod meglepődtem, de bevallom azért örültem neki hogy megtörtént. Csak megijedtem és azért rohantam el.
Ha akarod megmutatom az edzőtermet- indultam el az egyik bejárati ajtó felé
Daisetsu Hattori
Vaizard
Vaizard

Male

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 9:54 pm

-Ne tereld el a szót.- ugrott le a fáról mellém
-Egyszer úgy is meg kéne ezt beszélni- nézett a szemembe majd lebámult a földre
-Tudod meglepődtem, de bevallom azért örültem neki, hogy megtörtént. Csak megijedtem és azért rohantam el. Ha akarod megmutatom az edzőtermet -indult el az egyik bejárati ajtó felé
-Hát jó. Tudod nem bírtam tovább magamban tartani. Én is nagyon örülök, hogy megtörtént és szívesen megismételném. Nagyon tetszel, hogy is mondjam... Szerelem első látásból.- próbáltam meg érzéseimnek hangot adni.
-Jó mennyünk.- mondtam és felzárkóztam hozzá.
Kagari Zekka
Quincy
Quincy

Female
Leo Horse

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 10:06 pm

-Hát jó. Tudod nem bírtam tovább magamban tartani. Én is nagyon örülök, hogy megtörtént és szívesen megismételném. Nagyon tetszel, hogy is mondjam... Szerelem első látásból. -bökte ki
Én hirtelen megálltam , és mikor mellém ért belekaroltam.
Mikor beléptünk az épületbe egy lépcsősor vezetett le az alagsorba. ám a lépcső alján egy hatalmas terem fogadta a belépőt, sokkal inkább hasonlított egy másik dimenzióhoz mint egy teremhez. Körös körül céltáblák és kemény harcok nyomai látszottak a környezeten.
-Ezt az edzőtermet is az a fura boltos csinálta, legalábbis a többiek azt mondják, bár én nem néztem volna ki belőle.
Daisetsu Hattori
Vaizard
Vaizard

Male

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 10:15 pm

Hirtelen megállt , és mikor mellé értem belémkarolt.
Mikor beléptünk az épületbe egy lépcsősor vezetett le az alagsorba. Ám a lépcső alján egy hatalmas terem fogadta a belépőt, sokkal inkább hasonlított egy másik dimenzióhoz mint egy teremhez. Körös körül céltáblák és kemény harcok nyomai látszottak a környezeten.
-Ezt az edzőtermet is az a fura boltos csinálta, legalábbis a többiek azt mondják, bár én nem néztem volna ki belőle.- mondta miközben szétnéztem.
-Hűűű nem kicsi ez a terem, bár pár perc alatt rommá zúznám.- mondtam majd bal kezemmbel megvakartam a tarkómat.
-Látom nagyon belemerültetek az edzésbe.- mondtam mikor belebotlottam az egyik lyukba ami a földön helyezkedett el.
Kagari Zekka
Quincy
Quincy

Female
Leo Horse

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 10:24 pm

-Hát néha elég kemény összecsapások is vannak itt, főleg mikor valaki egy új technika kifejlesztésén dolgozik. -néztem én is gödör felé- De te ne itt éld ki a zúzhatnékodat, mit szólnának a többiek ha megtudnák hogy az én vendégem fogta magát és tönkretette az edzőtermünket. azt hiszem jónéhány dühös quincyvel találnánk szembe magunkat. Remélem ez csak egy futó gondolat volt -néztem rá kicsit megrovóan
-Mit szeretnél most csinálni? -kérdeztem tőle
Daisetsu Hattori
Vaizard
Vaizard

Male

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 10:40 pm

-Hát néha elég kemény összecsapások is vannak itt, főleg mikor valaki egy új technika kifejlesztésén dolgozik.- nézett a gödör felé
-De te ne itt éld ki a zúzhatnékodat, mit szólnának a többiek ha megtudnák hogy az én vendégem fogta magát és tönkretette az edzőtermünket. Azt hiszem jónéhány dühös quincyvel találnánk szembe magunkat. Remélem ez csak egy futó gondolat volt- nézett rám kicsit megrovóan.
-Mit szeretnél most csinálni? -kérdeztem tőle
-Bocsi, csak már rég nem voltam hollow közelben és hiányzik. Nehéz a shinigami éltről egy-két nap alatt emberi életre váltani. Egyébként tényleg csak futó gondolat volt.- mondtam majd vissza kimentünk.
-Hát.. öhm... Nem vezetsz körbe és nem mutatod meg a szobádat?- kérdeztem, mert nem jutott pillanatnyilag semmi az eszembe.
~Gondolkozz Dai! Gondolkozz!- törtem a fejemet, de semmire sem jutottam.
Kagari Zekka
Quincy
Quincy

Female
Leo Horse

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Pént. Szept. 19, 2008 11:10 pm

-Bocsi, csak már rég nem voltam hollow közelben és hiányzik. Nehéz a shinigami éltről egy-két nap alatt emberi életre váltani. Egyébként tényleg csak futó gondolat volt.- mondta majd vissza kimentünk.
-Hát.. öhm... Nem vezetsz körbe és nem mutatod meg a szobádat?- kérdezte
-Ez itt a gyülekezőterem-vezettem be egy tágas aulaszerű helyiségbe-Általában itt hirdetik ki a fontos dolgokat és teendőket.Amúgy más nem sok mutatni való van, végül is mindenkinek van egy saját kis lakása. Van kedved bejönni hozzám egy teára? -kérdeztem- Ha már úgyis meg akarod nézni ^^ -majd elindultam felfelé a lépcsőn és bementünk a folyosó végén lévő lakásba.
-Ez itt a nappali, foglalj helyet -mutattam egy kanapéra ami előtt egy kis dohányzóasztal állt.
Noa North
Különleges karakter
Különleges karakter

Female
Hozzászólások száma: 28
Registration date: 2009. May. 29.

Karakterinformáció
Rang: Vámpír (különleges karakter)
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
8500/15000  (8500/15000)

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Szomb. Máj. 30, 2009 11:16 pm

[Éjszakai vadászat]

A sötét, lepukkadt vackomban pihenek, a szakadt kanapémban szépen elkényelmesedve, számban egy szál cigarettával, s meredek a semmibe. A roló félig le van engedve a törött ablakon, amelyből hamarosan ezüstös fény szűrődik be. Lassan kikászálódok helyemből, s a párkánynak dőlve nézek ki. Hogy jobban megfigyelhessem a tájat, a rolót feljebb húzom, s megpillantom a Hold fényétől szikrázó Karakura Town-i magas épületeket. Szinte teljesen belátom a térséget, olyan nagy fénye van a ma esti Holdnak, s ráadásul a felhők közül is időközben kikandikál teljes nagyságában. A telihold láttán, most is elkap az ősi vágy, így készülődni kezdek, hogy belefogjak egész reggelig elhúzódó hadjáratomba. A szekrény szélére felaggatott vörös, hosszú kabátomat leakasztom, s belebújok. Combomra felerősítem a kés tokját, és elrejtem benne a fegyvert is. Farzsebembe csúsztatom cigarettám dobozát, s vállamra kapom kardomat. Az övem csatjára ráfűzöm pisztolyomat, melyet előtte megtöltök. Magam után bezárva a lakás ajtaját, elindulok fel, egyenesen a tetőre. Mikor kilépek a tetőre, elsétálok egészen a széléig s leguggolok, majd újabb nézelődésbe révedek. Egy kisebb merengés után, gyors léptekkel szökdelek a házak tetején, hogy begyűjtsem a mai áldozatokat.
Sajnos, a mi éjjel túl csendes, a megszokotthoz képest. Csak néhány autó robog el a főutakon, s pár lézengő ember rohan hazafelé. Biztos ők is hallották a szóbeszédet, hogy egy újabb sötét alak tűnt fel Karakura Town-ban... megtisztelő, hogy egy hét leforgása alatt, már mindenki ismer! Fülig érő vigyorral szelem a patkányoktól hemzsegő, szűk és nedves sikátorokat, hogy megtaláljam a megfelelő áldozatomat. Nem is kell sokáig keresnem, egy bár előtt henyélő egyedet pillantok meg. Nem túl fiatal, de nem is túl öreg, a vére illata isteni. Nagyon reménykedem benne, hogy az íze is ilyen íncsiklandó... Szélsebesen közelítek az emberhez, aki a nagy munkájában, majdnem többször is földet fog két horkantása közepette. A háta mögé lépek s megvillantva hegyes fogaimat, a nyakába mélyesztem, s belefogok a dőzsölésbe. Mikor végzek, a kifehéredett és félholt áldozatomat magam mögött hagyva, elindulok a másik kerületbe.
Mikor megérkezem, a főúton folytatom utamat. Az út közepén haladva, a házak között hangosan visszhangzik bakancsom kopogása. Minden kisebb-nagyobb neszt is tökéletesen meghallok. Az utat megvilágító lámpák fénye megvilágítja a teret, így még a látásom is kitűnőbb, igaz vannak lámpák melyekben az izzó már csak kínlódva pislákol. Hamarosan különös energiára leszek figyelmes, így megragadom kardom markolatát, és igyekszem jobban körülnézni. Nem is kell sokáig kajtatnom az energia tulajdonosa után, ugyanis egy erős löketű nyíl érkezik meg a hátam mögött. Épp hogy csak hátra bírtam tenni kardomat, s azzal hárítottam a nyílvesszőt. Rezzenéstelen arccal fordítom hátra fejem, hogy megpillantsam a vessző tulajdonosát. Nem is olyan messze, egy női alakot látok, mely épp abban a pozícióban áll, ahogy ellőtte a nyilat. Most már teljes testemmel megfordulok, vele szembe.

-Nahát! Ezt ugyan miért kaptam? Ártottam én te neked?-
Kérdeztem immár csodálkozó arccal, s előre lendítettem kardomat, s jobban megmarkoltam, de még mindig nyugodt voltam. Csak ez a cselekedete nem volt még tisztába rakva, s nem tudtam rendesen feldolgozni, hogy miért is támadt rám, ha nem is bántottam, egyenlőre...
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.oofruoo.deviantart.com
Kagari Zekka
Quincy
Quincy

Female
Leo Horse

Karakterinformáció
Hovatartozás:
Lélekenergia:

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Vas. Máj. 31, 2009 8:37 am

[Éjszakai vadászat]

Furcsa rémhírek keringnek mostanában Karakura town-ban. Mindenki egy vámpírról beszél, aki éjszakánként járja a várost a potenciális áldozatai után kutatva. Kiszívja a vérüket, majd félholtan otthagyja őket.
-Badarság. -ráztam meg a fejem, mikor kiléptem a főhadiszállás ajtaján.
Egy barátomat jöttem meglátogatni, és kicsit túlságosan elbeszélgettük az időt. Odakint már elég sötét volt, és errefelé sajnos utcai lámpákból sem volt annyira sok, hiszen ez egy lakóövezet. Nagy bánatomra teljesen egyedül kellett hazamennem. Kissé félve, de annál inkább sietősre fogva a lépteimet, igyekeztem hazafelé. Nem szerettem sötétben bóklászni, mert ilyenkor hajlamos vagyok arra hogy a legártatlanabb faágat is rám leselkedő ádáz hollownak lássam.
-Bárcsak már otthon lennék. -sóhajtottam nagyot, miután rájöttem hogy ami az előbb a frászt hozta rám, az a saját lépteim visszhangja.
Ám ekkor tényleg halálra rémültem mert egy férfi ordítását hallottan az egyik sikátor felől.
-Úristen mi történhetett. -rezzentem össze holtsápadtan.- Hollow? Nem, nem érzek hollowot, de mégis, mégis valami nyugtalanító energia kering a levegőben. -próbáltam koncentrálni hátha felismerem, de ez az energia egy számomra ismeretlen fajhoz tartozott- Egek ura, csak nem? Hát tényleg igaz lenne? -nyeltem egy nagyot. Majd óvatos léptekkel a sikátorba lopóztam.
*Tiszta idióta vagyok...mi a francot csinálok? De lehet hogy annak a férfinak segítségre van szüksége* -fordultam be abba a sikátorba ahonnan a hangot hallottam, de már csak egy távozó árnyat és egy földön fekvő férfit láttam. Gyorsan odarohantam, de szerencsére még élt, bár csak nem volt túl bíztató. És amikor a nyakára néztem, és két kis sebből szivárgott a vér.
-Ugye ez nem valami horrorfilm, mert én utálom a horrorfilmeket. -támogattam oda a férfit a bár bejáratához, hogy biztos rátaláljon valaki, majd az előbb távozó árnyalak után eredtem. Mihelyst kiértem a sikátorból, meg is pillantottam a nyílt utcán sétálni. Léptei félelmetesen visszhangzottak a sötét éjszakában. Magabiztosan, szinte már otthonosan lépdelt az alig kivilágított utcán.
*Én tiszta hülye vagyok* -idéztem meg az íjamat, majd célra tartottam.- *De nem hagyhatom, hogy csak így elbánjon az emberekkel* -lőttem el nyilat, úgy hogy pont elsüvítsen a füle mellett.
*És mi a garancia arra, hogy ellene is hatásos a képességem? Zekka, remélem nem hagyod itt a fogad....* -remegett meg a kezemben az íj, mikor mefordult és megszólított.
-Nahát! Ezt ugyan miért kaptam? Ártottam én te neked?-kérdezte
-Ki tudja ki lesz a következő áldozatod! -kiáltottam arra a félelemtől kissé remegő hangal. -Ki vagy te? -néztem a szemébe, ám mikor végignéztem az arcán az utcai lámpa fényében hatalmas szemfogakat láttam kivillanni az ajkai közül.
*Na, ne...vámpírok nem léteznek! Viszont ha hollowok, quincyik és shinigamik léteznek, akkor talán ez sem olyan lehetetlen* -nyeltem egy nagyot, mert tudtam hogy most nagy őrültséget csináltam azzal, hogy feldühítettem ezt a nőt.
Noa North
Különleges karakter
Különleges karakter

Female
Hozzászólások száma: 28
Registration date: 2009. May. 29.

Karakterinformáció
Rang: Vámpír (különleges karakter)
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
8500/15000  (8500/15000)

TémanyitásTéma: Re: Kert, udvar   Vas. Máj. 31, 2009 6:35 pm

[Éjszakai vadászat]

-Ki tudja ki lesz a következő áldozatod! Ki vagy te?-
Nézett felém, szinte lerítt róla a félelem, még éreznem sem kellett nagyon, csak a szemébe néztek. Egy gúnyos vigyort ejtek felé, ahogy szép, lassan elindulok hozzá.
-Jaj, ugyan-ugyan... én nem csak úgy gyilkolok, csak ha éhes vagyok, akkor nézek harapni való után... Ó, hogy ki vagyok, elnézést, be sem mutatkoztam...-
Forgatom kezemben a kardomat, s játékosan nagy vigyorral megállok előtte nem messze pár méterre.
-A nevem, Noa North, és örülök, hogy összefutottunk, angyalom!-
Nem is szóltam többet, kardomat előre szegezve, nekirontottam az ijedt kislánynak. Be kell vallanom, fiatalsága ellenére nagyon ügyes, s az első támadásomat könnyűszerrel kivédte. Helyes-helyes, ezt szeretem... úgy látszik ez egy nagyon jó harcnak ígérkezik. Talán a végén, még a kislány vérét is megkóstolhatom...
-Áhá, látom nem vagy kezdő, ez dicséretes!-
Ugrottam hátrébb egy kicsit, s én is védekező pozícióba állok. Nem sokkal később a lány is összeszedi minden bátorságát, s ismét a nyilakkal próbálkozik. Szerencsémre, még reszket tőlem, ami számomra nagy előnyt nyújt. A nyilakban kevés az erő, így sikerül elkerülnöm őket.
-Jaj, gyerünk már, kislány! Ne félj már ennyire, add bele az összes erődet!-
Szaladok ismét elé, s egy gáncsolással a földre kényszerítem, s a lehető legközelebb hajolok hozzá, és mélyen belenézek a szemébe, ahogy megvillantom fogaimat.
-Te félsz... Ha elemészt a félelem, az ellenfeled ezt megérzi... ha nem tudod kontrollálni, könnyűszerrel meghalhatsz!-
Engedtem el, s ismét hátrébb léptem, s adtam neki időt, hogy összeszedje magát. Igaz, bántani most nincs semmi kedvem, hisz még túl fiatal... Bár a belső énem kezd megint nagyon zavarni, s egyre többször suttogja, hogy végezzek vele...
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.oofruoo.deviantart.com

Kert, udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next